Mauritsius 2011-2012

Japp vi va där från 28-6 J

Har vatt asnice typ 30-35 grader varje dag. Vi har mest chillat vi poolen för havet va typ också 30 grader varmt så de va inte så svalkande.
Man kunde också låna typ trampbåt och sånt gratis på hotellet. Andra dagen träffade vi en famlij från sverige. Dom fråga var vi va ifrån och vi bara Höllviken. Då brukar nästan alla säga ee var ligger de? Men dom bara hah de e vi också. Lite wierd ändå. Men vi va asmycke me dom.
 En dag åkte vi in till Port Louis huvudstaden dåe. Jag köpte en asfin munkjacka från abecrombie & filtch (stav) Vi pruta typ asmycke på den hahah. Sen köpte jag en t-shirt där de står I <3 Mauritsius. Sen ett halsband.

På nyår så va de först drink vi poolen sen typ världens fetaste bufe på stranden. Sen va de uppträdde me massa låtar bra faktiskt! Sen klockan 12 så hade dom kört ut och typ trälåda me raketer i så tände dom på så alla raketer kom ut över havet. Sen va de PARTY.
  
Ja de va väll allt. Skit jobbigt att flyga dit och hem. Först 10 timmar sen mellanlanda och sen typ 1timme. Övertrökk. Men när vi åkte dit te munchen först så satt vi på samma plan som charlotte kalla, hon som åker skidor xd.

Rkt kul resa!:D



Ja en bild som jag to me mobilen de e ner på stranden då.

/wilma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0